2009 m. rugpjūčio 27 d., ketvirtadienis

SEO (angl. Search Engine Optimization)




Dauguma interneto vartotojų informacijos apie paslaugas ir produktus ieško naudodamiesi populiariausia pasaulyje paieškos sistema Google. Tačiau Google išrikiuoja tinklalapius pagal savas sąlygas bei taisykles, iškritikuoja svetaines ir nesvarbu kad Jūsų svetainė tobula, bet paieškos rezultatuose ji neįsiterps tarp pirmųjų. Išlošia tie, kieno Google reitingai yra aukščiausi.

Patekti į viršūnę, pasikelti reitingą iki geriausiųjų kur kas sudėtingiau, negu patalpinti savo svetainę internete. Tam reikia daug pastangų, tam tikrų žinių bei gerų įgūdžių, tačiau tai – mūsų darbas.

Jeigu Jūsų svetainei iki šiol nepavyko pasiekti aukštesnių pozicijų paieškos sistemose, iškilti į viršūnę, tai dar nieko nereiškia ir tai nėra pagrindas manyti, kad Jūsų svetainė yra netinkama. S.K komanda padės pakilti į reitingų aukštumas ir Jūs sulauksite žymiai daugiau lankytojų bei klientų savo paslaugoms.

6 komentarai:

  1. Tikriausiai tam ir yra SEO paslaugos, kad svetainės pakiltų paieškoje.

    AtsakytiPanaikinti
  2. SEO arba kitaip tariant, optimizavimo paieškos sistemai paslaugos, tampa vis populiaresnės tarp verslininkų, norinčių internete būti matomais ir lengvai randamais.

    AtsakytiPanaikinti
  3. SEO arba kitaip tariant, optimizavimo paieškos sistemai paslaugos, tampa vis populiaresnės tarp verslininkų, norinčių internete būti matomais ir lengvai randamais.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Norint pasiekti tam tikras pozicijas google paieškoje seo paslaugos yra privalomos, nes šiais laikais dauguma verslų internete yra pasidarę seo paslaugas

    AtsakytiPanaikinti